Juhlakiertue 18.8.2021

Maaseutuammattiin ry juhlistaa 10 -vuotissyntymäpäivää pop up -henkisen juhlakiertueen merkeissä! 

Maaseutuammattiin ry on tuonut jo 10 -vuotta tutuksi maaseutuammatteja Pohjois-Savossa. Mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa syntymäpäiväämme, kuin tuoda maaseutuammatit ja juhla luoksenne maakuntiin. Pysähdymme kiertueella Suonenjoella, Siilinjärvellä, Vieremällä ja Iisalmessa. Katso sinua lähin pysähdyspaikka ja tule juhlimaan kanssamme!

Juhlakiertueella mielenkiintoista nähtävää ja kuultavaa kaikenikäisille! Muun muassa HiVision puutavara-auto, traktori, arvauskisa ja onnenpyörä ovat mukana kaikilla paikkakunnilla. 

Pysähdysajat ja -paikat keskiviikkona 18.8.2021:

klo 7.30–9.30 Suonenjoki, urheilukentän p-paikka

klo 10.20–12.20 Siilinjärvi, Halpa-Hallin piha, Siilinkoskentie 1

klo 13.30–15.30 Vieremä, Rientola, Koitontie 2

klo 16.00–18.00 Iisalmi, tori

Pop up -teema tuo vaihtelua paikkakunnille, katso tästä

Radio Sandels on mukanamme kiertueella tekemässä lähetystä ja mielenkiintoisia haastatteluita. Katso taajuudet tästä. Lisäksi pääset seuraamaan kiertuettamme päivän mittaan lähetettävien livelähetysten kautta Maaseutuammattiin ry:n Facebook sivulla.

Juhlakiertue on ulkoilmatapahtuma. Tulethan paikalla vain terveenä ja huolehditaan yhdessä turvaväleistä ja käsihygieniasta.
 

Juhlakiertueella mukana: 

Savon ammattiopisto, Ylä-Savon ammattiopisto, Savonia-ammattikorkeakoulu, MTK-Suonenjoki, MTK-Siilinjärvi, MTK-Vieremä, MTK-Iisalmi, Valio, Atria, Ponsse, Radio Sandels

                              

Juhlakiertuetta tukevat: 
Maitomaa, Valio, Atria, WHF-Adventures, Halpa-Halli, Hyvölän metsäsäätiö, Pohjois-Savon metsänhoitokoulun säätiö ja Iisalmen kaupunki.

                     

        

Tervetuloa mukaan!