#maallahommissa video- ja kuvakisa!

Miltä näyttää sesonkiaika marjatilalla? Kuinka lehmä kirmaa laitumelle? Miltä työt maisemakonttorissa näyttää? Miten kasvukausi etenee?
 

Tallenna hauskat, kauniit tai arkiset hetket työntouhusta pellolla, metsässä, navetassa tai vaikka maaseudun matkailupalveluissa! Kuvia ja videoita toivotaan koko kasvukaudelta, minkä vuoksi kisa on jaettu osakilpailuihin. Palkinnot vaihtuvat 3 viikon välein ja voittaja arvotaan kunkin osakilpailun päätyttyä.  

Kilpailun säännöt:  

Kilpailuaika 20.5.-22.9.2020  

 Osakilpailut:

  1. 20.5.-9.6.2020 

  2. 10.6.- 30.6.2020      

  3. 1.7.- 21.7.2020  

  4. 22.7.- 11.8.2020  

  5. 12.8.- 22.9.2020

Järjestäjä:  
Työvoimaa tiloille -hanke  

Kilpailun teema:
Kilpailun teema on #maallahommissa, johon toivotaan kuvia- ja videoita maaseutuyrityksien, maatilojen ja metsien erilaisista töistä ja touhuista. Kuvissa saa olla ihmisiä, koneita, eläimiä jne.  

Kilpailuun osallistuminen: 
Kilpailuun voit osallistua joko Instagramissa tai Facebookissa julkaisemalla kuvan tai videon tägillä #maallahommissa. Facebookissa voit osallistua kisaan myös julkisemalla kuvan meneillään olevan video- ja kuvakisa julkaisun alle. Julkaisuissa voi käyttää em. lisäksi muitakin hashtageja. Osallistua saa niin monella kuvalla ja videolla kuin haluaa.    

Huom! Huomioithan, että Instagramissa profiilisi tulee olla julkinen ja Facebookissa julkaisun julkinen, että voimme nähdä julkaisusi.  

Kilpailun palkinnot:  
Osa kisoissa 1.-4. on kolmen viikoin välein vaihtuvat 50 euron arvoiset palkinnot. Viides ja viimeinen osakilpalu on 6 viikkoa ja sen palkinto on 100 euron arvoinen. Voittajaan otetaan yhteyttä jokaisen kisan päätteeksi.   

Voittajan valitseminen:  
Kilpailun voittaja arvotaan.  

Kuvien oikeudet:
Osallistumalla kilpailuun osallistuja antaa kuvien ja videoiden käyttöoikeuden kilpailun järjestäjille, jotka voivat käyttää niitä omassa viestinnässään. Voittajien nimet ja kilpailuun lähetetty kuva tai video voidaan julkaista esimerkiksi järjestäjän verkkosivuilla, Facebookissa, Instagramissa ja uutiskirjeessä.

Jättämällä kuvan kilpailuun vakuutat, että sinulla on oikeus käyttämääsi materiaaliin ja sen levittämiseen, eikä se loukkaa kenenkään tekijänoikeuksia tai muita immateriaalioikeuksia. Kuvan on oltava hyvän maun mukainen. Kilpailuun osallistuvat sitoutuvat noudattamaan Instagramin ja Facebookin omia käyttöehtoja ja sääntöjä kuviin ja videoihin liittyen.  

Sääntöjen hyväksyminen  
Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat hyväksyvät nämä säännöt sekä sitoutuvat noudattamaan niitä. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti ottamalla heihin yhteyttä siinä kanavassa, jossa osallistuja on kuvan julkaissut. Voittajien nimet ja voittajakuvat/-videot julkaistaan Työvoimaa tiloille sosiaalisen median kanavilla sekä Maalle hommiin -verkkosivuilla. 

Facebook ja Instagram eivät ole mukana arvonnassa.